Tak boleh tidur

Saja lah post kat sini jam 2 pagi. Tak boleh tidur sebab, 1) Heartburn + tekak perit + dada panas. 2) Asyik keluar masuk toilet sebab asyik nak terkucil je. Tengah bertabah sesambil dengar laki berdengkur kat sebelah. Ada tak mommy yang macam saya struggle nak tidur malam. Siang elok pula melantak tidur tu tak ada pedih ulu hati bagai. ? #32weeks

47 Balas

Sy msuk trimister kdua smpai ktgaaa..tdur siang punya la nyenyak...malam tu yg byk ragam nak tdo

😂😂 kdg2..bila suami seronok brdengkur kt sebelah.. mcm nak sumbat ja hidung tu.. 😂😂

5y ago

hahaa. kita siap picit je hidung die. tak menahan. 🤣

Kdg2.. Sis pun sma. Skrg dh nak msuk trimester 3..susah tahap DEWA.. Takleh nak tDo..

sama lh tp sya kadg2 je bila prut kmbung tdr memg sush sebb nk trik nafas sush

😅 sy pon. Baru 31 weeks mai perangai taknak tido. Siang pon susah nak tido.

Sama la. Sejak2 masuk third trimester ni mlm tdo x lena dan x selesa. Hehe.

Ye sis kita dlm situasi yg sama , saya paling lewat jam 4 pagi 🤣

kalau sebab no 1.. try tdo pusing ke kiri.. akan kurang heartburn..

Omg .. ur situation exactly like mine😭 23 weeks with twins

sy ada ms blh lg tdo..ada ms xblh tdo..tdo 12mlm...bgn 3-4pg.