Salam nak tanye ibu2 bakal ibu.. Normal ke cek upt x naik line.. Bile g scan kantung ade.. Tapi

Saiz kecik... X mcm saiz dlm kelendar period kite

2 Balas

Yeke awakk? Awak dh delay period? Klau ikut app brp minggu? Sye pun tkut jugak. Upt kejap samar kejap negative.. nk g scan mcm awal lgi sbb bru 5minggu . Ade rse lain mcm ke sbb g scan tu

2y ago

hello macam sya juga,ada bleeding dlm masa 2 hari..upt mmng positive ..tpi blom.pegi scan lgi😅normal ek..

kalau ada bleeding terus p hosp ye , masa awak scan yg pertama nmpk kantung tak ??

2y ago

ohhh , takpe ..bykkan rest okay ❤️semoga kandungan kita smua baik baik je .aamiin