Berpantang sendiri

sa plan nti berpantang sendiri..mntua d kg,mama sndri pla x dpt tlong..bolehkah sa berpantang sndri?kuat ka sa?semua tu berlegar2 d kepala..sbb anak first sa czer mmg berpantang dgn mama..ni anak ke2 tak tau mcm mna nanti anak first bru nak masuk 3taun..sa risau x stabil mental&emosi..suami alhamdulilah mmg rajin mmbantu..tp berbeza kali ni kna bpantang tanpa org tua#advice

4 Balas

Sy juga plan utk pantang sendiri. Sbb kedua2 mak & mertua da tua, x nk susahkan mereka. Solusi terbaik hired confinement lady sbb xde pengalaman jaga baby, pulak tu sy ank bongsu agak janggal dgn budak.. Budget mmg x keras, dpt hired 3 hari pun jadi la utk belajar2 uruskan diri dlm pantang & uruskn baby.... Klu sis pun risau xdpt handle nnt, mgkin boleh juga panggil confinement lady tu utk membantu. Semoga urusan bersalin nnt dipermudahkan & ibu n baby sihat2 shj supaya dpt berpantang dgn aman.

2y ago

yaa sis..aminn terima kasihh..sa pn nti try hired CL tkut2 klau czer lg kdua ni tkut x larat