Salam mummy smua muka anak teruk sngt, pergi kk dia ad bg krim tpi selain krim kk apa krim yg sesuai

Ruam muka #help

Salam mummy smua muka anak teruk sngt, pergi kk dia ad bg krim tpi selain krim kk apa krim yg sesuai
2 Balas

Pergi klinik pakar kanak2 sis. Saya tak berani nak suggest cream untuk baby. Anak saya pernah jadi macam ni, saya bawak pergi klinik pakar.

Boleh cuba Tasneem Naturel Balm for baby - Skeenz. Mmg khas untuk ruam2, etc