As'salam...Bolhka kandungan 8minggu makan ikan duri. Harap mmbantu, T.kasih.

1 Balas

kalau dah keguguran banyak kali, better jaga je makan. yang pelik2 jangan sesekali try. nanti dah beranak nak try pelik2 pun tak apa . saya pun keguguran, baru sekali. next pregnant saya jaga makan, jaga diri, banyak bedrest dan kurang bergerak, alhamdulillah baby dah umur 2 bulan sekarang. jaga je lah dulu , saya pun banyak je benda teringin tapi tu lah, saya tak nak ada any experience lagi pasal kehilangan sebab keguguran. lepas habis pantang baby ni, saya bedal je makan apa saya nak

1y ago

Terima Kasih dengan nasihat sis.