Miscarriage

Risaulah buka apps ni.. semua pasal blighted ovum, missed miscarriage.. saya dah 7w tapi belum scan sbb kewangan belum mengizinkan.. semua takda tanda2 punca kandungan failed.. semua doakan kandungan saya selamat ya.. saya nk sgt scan.. tapi tunggu la bulan depan ke… sbb belum mampu lgi.. ada offer klinik scan awal rm45 pun tak mampu sbb byk komitmen lg.. semoga semua yg menanti berita baik akn terima berita baik secepat mungkin.. aminn

1 Balas

It's okay mommy. InshaAllah semoga dipermudahkan urusan. Doakan yang baik baik sahaja. Selagi awak takde spotting/bleeding or cramping yang berterusan InshaAllah everything's gonna be fine. Teruskan makan folic acid. Saya sendiri 1st scan masa 11 weeks.