Normal ke ibu Klau kluar coklat hari tu scan baby ok doc bg ubat kuat rahim..dah stop tbe2 kluar LG

Risau ye sbb pernah 2 kali keguguran

1 Balas

Based on pengalaman sye , tk normal sis . Kalau ikut kajian pun percentge wanita yg hamil keluar spotting kerana penempelan ni sikit sgt . Jd keluar spotting awal kehamilan tk normal . Mtk advice doktor lg utk continue ubat kuat rahim . Tk silap sye ubat kuat rahim boleh consume sehingga 16 mggu . Tp ats advice doktor . Sbb setiap org dos pengambilan tk sama .