Normal ke umur setahun tak reti tepuk tangan dan melambai??

risau sebab kena refer dr..firstmom ni perasaan overthinking lain macam

3 Balas

Ikutkan buku baby 12/15bulan anak kena reti tepuk tgn n lambai tgn sis tggu la smpai 15bln Tapi anak sy skrg sthun sblum chekup setahun dah pndai lambai tgn n tepuk tgn...Btw mommy kena selalu ajar anak supaya dia dpt catch up cepat

Anak saya pun macam puan juga bnyak lagi dia xtau buat nenek dia slalu cakap anak sya mcm baby lagi x mcm budak setahun bnyak perkara dah boleh buat btw anak saya 1tahun 1bulan

nak tahu jugakk.. parking duluuu.. anak kita sama macam awak..