Tak pandai melambai dan tepuk tangan

Anak saya bulan ni dah masuk 1tahun 1bulan tetapi belum pandai utk melambai tangan atau tepuk tangan walaupun sudah diajar dan ajak buat berkali kali. Adakah ni normal? Nurse di KK pun suruh ajar melambai dan tepuk tangan. ni dah hampir sebulan lebih masih sama. adakah ibu lain pernah hadapi kerisauan macam saya??#firstmom #ingintahu #risau #risau_sangat

3 Balas

Sy rasa anak lahir bulan 1 2023 camni kot? Sbb anak sy, dah setahun 4 ni pandai dah tepuk tangan. Tp bile ajar dia bye bye. Jap dia igt jap dia lupa. Dia igt tepuk tgn je😂

anak sye 1 tahun 2 bln bru pndai tepuk... sblum2 nie, dia tepuk tgn kanan tepuk bahagian atas tgn kiri.. ble da setahun 2 bln bru tepuk btul.. melambai x reti lg..

Boleh Sy tahu perkembangan ank puan sekarang? Sebab sekarang ni tengah mengalami mcm puan

3w ago

Hi anak saya harini setahun 28hari pun sama melambai tu kadang2. Tepuk tangan dia tepuk tapi tepuk atas tangan kiri. Penat dah ajar