saya nak tyn , sya 19 minggu normal ke bila malam je perut rasa sakit macam msuk angin and kentut2?

risau pulak sb jdi waktu tengah malam je

2 Balas

malam sistem penghadaman kita memang slow down sikit, mungkin sebab tu jadi mcm tu. cuba awalkan waktu makan malam, atau makan ringan2 je, ie ikan instead of daging merah. kalau lapar lagi lepas2 tu, alas kudap2 je instead of makan berat.

normal jika alami kentut2 sntiasa hari esp ms hamil dan spnjng kehamilan