19 weeks perut rasa kempis je pagi pagi

Hi semua..skrg saya 19weeks 3 days..Nak tanya pengalaman mummies semua. Normal ke pagi pagi perut rasa kempis je bila dah nak hampir ke petang baru rasa bloated and bulat. Nak dekat petang baru rasa mengah nak berjalan tu tapi pepagi okay je sebab rasa perut macam tak penuh. Saya risau kekadang..boleh share pengalaman? #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Sama.. masa pagi memang nampak perut kecik sikit apatah lagi lepas g toilet lagi la😂 tapi dah tghari ke ptg/malam mmg rasa besar betul perut..maybe dah makan/minum byk kot😅

Sme lah sis..sy dh nk masuk 22w pn kdg2 bgun pagi rse perut kempis je..kdg2 risau jgk..tp bile ptg/mlm bru rse perut kembug je..mgkin normal lah kod