39 minggu 2 hari takde tanda bersalin

risau jugak niy sbb da 39 minggu 2 hari tp takde tanda pape , due date 8.5 , da dekat da niy tp tula still takde rasa pape , baby tak nak tgk dunia ke ? 😅 nk jalan itik tp tak berani takot kang tiberr ketuban pecah ke ( saje over ) haha ade sesape boleh tlg bg tips ? ank kedua niy , mse ank first genap 39 minggu dye da kuar , masok labour room cme setengah jam je dye da kuar , tu maybe tak sabar nk tgk dunia 😅

9 Balas

Sy 38 minggu 5 hari sama juga belum ada tanda 😂 puas buat squad dan jalan itik tp baby belum mau keluar 😆 due date sudahlah malam takbir 12/5 harap2 dia mau lah keluar awal sikit

3y ago

semoga di permudahkan sis ❤

kita 39minggu genap .. baby pun tak mahu keluar puas hati pujuk 😔jalan dah 1cm dari 3minggu lepas sakit bukan main lagi tapi tak jugak bersalin

3y ago

amin ya Rabbal Alamin ya Allah .. kita pun tak nak masuk ubat 😔 doc dah pesan tadi biar normal lahir

Saya pn takde tanda tp bila last checkup terus kene admit sebb air mentuban da kurang .. bersalin 4 hari awal dr due date

3y ago

ohh lme jgk tu erk hurm risau jgk niy , esok ade checkup harap semua okay2 je la n harap baby cpt keluar 😔

baby Blum puas duk dlm perut mmy die lg tu🤭nnti smpi masa bby akan keluar jg tu..sy 39weeks 3d baru bersalin..

3y ago

hehehe agknye la tu x puas dok dlm perut lg 🤭sabo jela hurm harap x kne czer la , seram jgk sebenarnye , tp klw kne czer jgk xpe la sy redha je

sy 40w 1 hari still xda tanda2 nak bersalin..tp doktor suru induce,, sy yg nak..teruja sangat jmpa baby😆

3y ago

ohh klw da induce tu baby boleu kuar cepat la erk ? okay2 tengkiuu ❤

Saya dah 40 minggu 2 hari. Hari jumaat ni kena admit kalau tak bersalin juga 🥴

3y ago

Tengku ampuan rahimah klang 🤗

saya minggu 40 dh baru ada tanda² contohnya h kaki bengkak dh tinggal tunggu hari

3y ago

hurm harap niy lg bpe hari baby keluar la , nk pakai seluar saket bahagian bwh niy , rse cm nk tercabut 😅

sy pon dah 38 mngu 2 hari .. 15.6 dha kne serah diri kalau x beranak jgk

3y ago

hurm semoga di permudahkan sis ❤

sama due 8/5 /21 tapi belum ada tanda² lagi anak kedua juga

3y ago

kann 😅 baby x puas main2 dlm perut mumy agknye 🤭