Pinjaman terindah 💞

Rezeki Ramadhan tahun ini, perginya Muhammad ke-4 kami di hari jumaat 7/4/2023.. Syurga menantimu🥹

Pinjaman terindah 💞
5 Balas

Salam takziah 😊moga ada rezeki LG.. Sy dh ada 10 org ank syurga Allah dh jaga.. Skrg dgn sy hanya 2 Dan bakal ada yg lahir November nnti inshallah ank ke 13 ❤️

1y ago

Aamin inshallah trima ksih sis

Allahu takziah sis.. semoga sis dapat rezeki baby lagi xlama lg.. Maaf bertanya.. blh sy tahu sis berapa minggu masa kejadiaan? Dan sebab apa terjadi?

1y ago

terima kasih sis.. rezeki kali ni lambat diketahui.. sy tahu pun sekejp je.. b4 ni lasak sngat.. masa ni 12w dah.. 2hari sebelum kejadian sy sakit perut, kejang².. sakit seluruh pinggang.. tiba je bleeding dgn banyak.. bila ke hospital scan mmg nampak dah baby.. tapi mmg senyap xde pergerakan n xde degupan.. ini 1st time nampak baby tu sbb xbawa scan ke klinik lg..

Semoga selepas ni sis ada rezeki lg dan lahir dengan sihat sempurna. Aaminn ❤️🥰

1y ago

terima kasih sis..Aaminn🤲❤️

Smga Allah gantikan dengan rezeki lain sis ❤️❤️❤️

Aamiin moga digantikan dengan rezeki lain ya sis. Aamiin