Menunggu hari

Resahnya menunggu hari ni.. Huu..MIL dah datang rumah.. Rasa bersalah dkt MIL.. Bila bby nak kluar bby?? Ada ke yg sama kes ngan sya? Menunggu hari

Menunggu hari
1 Balas

Sy pun masa 39w mcmtu jgk.. org ckp bby keluar awal tp takdirnya baby keluar betol2 ikot due date... N skrg dh 22 harii... Huhuu, mga dipermudhkn ye sis..😁

5y ago

X tenang bila pikir bila bby nk kluar.. Dgn ada mil lg kt rmh.. Rasa srba slh.. Huu.. Insyaallah sis.. Makasih.. Slmt brpantang