Web scammer

Reminder to all! Kalau korang nak beli baju dekat h&m punya website pls makesure official website ye. Kalau search H&M akan keluar paling atas sekali link dia hemclothing jangan beli dekat web tu ye. Website sebiji mcm h&m punya tapi harga tak masuk akal murah. Just peringatan utk semua jgn terpedaya mcm saya huhu

Web scammer
6 Balas

😢 ibu2 yang ada anak newborn dan bakal melahirkan boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

kalau nak beli secara di H&M secara online,better sis donwnload apps online.Jangan beli terus melalui web di google sebab banyak scammer

Ya Allah almost dah nak checkout haritu sebab murah gila . Tak sedap hati tak jadi checkout

Good info ibu 👍🏻 Phishing scam namanya. Kena tengok link betul2.

baikk..noted🫶🏻 .mekasih puan share info ttg ni..❤️

Tq for sharing, mommy 💜