Any diaper brand, wet wipes, at baby body wash ung good for new born?

Any recommendations? #FTM #MarchEDD

10 Replies

Diaper: cheaper: mostly eq dry and unilove, kung can afford: rascals, moosegear, makuku Wet wipes: better use cotton with distilled water since all wipes contains alcohol except for nursy brand Baby wash: hospitals prefer johnson mild head to toe. But you can used lactacyd ( dilute with water before use)

Hi mami baby ko na try ko na huggies pero pampers mas maganda ung huggies kase pag kakapain mo medyo basa tas pricy. Wipes sa yoboo ako makapal tsaka Water lang sya. Mas gusto ko kase ganun. Mas nababahuan kase ako pag may scent yung wipes

diaper: moosegear, pampers, unilove, applecrumby wipes: tiny buds, unilove body wash: tiny buds rice body wash, mustela, lactacyd, cetaphil gentle trial and error po for hiyangan sa skin ni baby mo.

rascal + friends. sa wipes mas better if cotton and water lang po panghugas sa pwet ni baby pag poops and ihi para iwas rashes. mustela naman po sa bodywash

diaper: rascals wipes: rascals pero d naman nya nagagamit kasi mas okay ang cotton na may warm water baby wash: cetaphil and physiogel

diaper: pampers, unilove wipes: pampers sensitive, unilove body wash: cetaphil, tiny buds, baby dove

Diaper: EQ Dry, Pampers, Makuku Wet Wipes: Tiny Buds Baby Body Wash: Tiny Buds, Lactacyd Baby Blue

Mamypoko and eq water wipes. Aveeno baby naman for wash and shampoo and lotion

cetaphil pampers , unilove wipes

mustela and mamipoko