Assalamualaikum , Boleh Tak Recommend Susu Ibu Mengadung Yang Terbaik ? 😄

Recommend Susu Ibu Mengadung Terbaik ?#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

20 Balas

Wa'alaikumsalam sis...sye minum susu similac mom tak manis sgt blh buat smoothie

saya minum susu kambing bonlife. hamis sikit tapi saya suka 😂

susu ibu mgandung ni manis.Sy beli yg fullcream yg kotak tu je..

minum susu fresh je. susu tepung bnyak gula. nnti sangkut gdm

minum susu HL je sis. susu tepung ni kandungan gula tinggi.

Sy ambil susu kambing mamadil.. susu rizqi

Anmum materna perisa asli

sya minum nesfrey ja

enfamama❤️

Higoat