Stress

Rase tertekan sangat strt dari 6 weeks smp skrng 12 weeks alahan teruk tak stop, msok air dah 10 botol still sama, mcm mcm ubat makan pun sama, muntah 24 hours, malam susah nak tidur perut penuh dengan gas, hari hari menangis sbb tak tahan,dah tak kerja berminggu, semoga dugaan ni beransur pulih, aminn

18 Balas

Pengorbanan seorang isteri & ibu.. Semoga semua urusan sis dipermudahkan ❤

Tabah laa sis.. Keep strong ye.. In sha allah nty ok laa tu.. ❤️

Dugaan isteri dan ibu..bertabahla puan😊

sy alahan smpai 20w

Sy 13 minggu pun still muntah2 & x selera makan. In fact, lagi teruk dari sebelum2 ni.

Sbar sis.. kuatkn smngat.. tpksa cuba jgk tkut baby nti tkesan kn.. pa2 pun, smoga dprmudahkan..

smpi 4 bulan sis.kene gagah kn diri jgk makan wlpn tahu akn muntah blek

Biasa la sis... Sy pon alahan teruk... 3 4 kali masuk wad... Sekarang 16 week alhamdulillah dah kurang sikit...