makanan

rase berdosa pulak kat baby sebab tak boleh nak makan ape2 kecuali mkn buah epal..try makan selain epal je muntah balik..so malas nak makan ape2..any tips atau ubat tak untuk morning sickness ni

2 Balas

refer doktor .. mual trok memang mcmtu .. sya smpai skrng x dpt mkan nsi lagi .. mkan jer apa yg dpt dimkan asalkan mkan .. cuba mkan yg sup2 ker .. sayur2 ker .. cuba jer walau bnyak kali muntah ...sekurangnya kita dpt tahu mkanan mana yg dpt msuk 😊

4y ago

sama2 ❤😊

pergi klinik.. nnti dkter bagi ubat..