Fakta Tentang Kelahiran Mati

Rasai pergerakan bayi anda - tendangan, sedu, menggeliang-geliut adalah salah satu perkara yang mengujakan dalam sepanjang perjalanan kehamilan. Semua ini dapat mengurangkan sakit belakang, perut berangin, stretchmarks dan sakit lain yang berkemungkinan disebabkan kehamilan.Jika anda kini 4 atau 5 bulan dalam kehamilan, mula kira tendangan bayi anda dengan ciri Kick Counter aplikasi theAsianparent! #ProjectSidekicks #TAPSidekicks #CountBabyKicks

Fakta Tentang Kelahiran Mati
4 Balas

sudut sebelah kanan paling atas... ada 4 petak kecil²,tekan tu

Hi dekat mana nak cari kick tracker ni? Tak jumpa dlm apps ni

pastu tekan yg ada gmbr tapak kaki warna biru

👍👍