Bawang

Rasa nak muntah pening dengan bau BAWANG nak masuk dapur susah kesian kat en suami jarang2 dah makan masakan isteri . Ada tak spe2 sma dgn sy tak boleh bau bawang #firstbaby #6week4days

39 Balas

sma lah. masa awal2 prgnant. skrg alhamdulillah dh boleh msuk dapur tpi jdi malas la plk😂

Sama...hahakk...smp sekarang 17w dah..bawang..bau minyak..ayam..semua buat pening kepala

Leks laa... Bru ag tu.. Kitrg cm tu gak.. Lepas 5 bulan t ok laa.. Leh masak balik

Sya awl bln preg pun memang mcm tu.. Masuk 8week dah ok..sbr ya..

Sama sy bau bawang,, minyak,, sambal tumis,, sabun basuh pinggan semua muntah

Hehe sama sperti sy . alhamdulillah smnjak 8 mggu ke atas dh kurang sikit

Sama lah ngan saya... 3 bulan awal memang jarang masak 😂grabfood saje

Hihi.. penah jgk xblh bau bawang.. tetap masak jgk tanpa bawang🤣😂...

5y ago

Suami sy x berhantu sgt.. dia tanya bawang ade x.. saya jawab ade lagi😅😂.. padahal dah habis.. bile die masuk dapor baru die tau bawang dah habis lama😜.. Pastu saya ckp kat dia.. tanpa bawang pun saya masak sedap je kan🤣😂😜...

Smaa lah pakge dgn Fone pun sy xboleh thok mabuk pening nk muntah

Same lah sy mase 6 minggu je skrg dh tk de dh allahamdulilah