Biasanya diusia kdgn bpe minggu baru rasa mual akan hilang ea?xselera mkn nasi 🤮

Rasa mual pening #firstmom

1 Balas

Ikut badan awak mummy... Kalau mcm sy.. Nak2 masuk 2nd trimester pertengahan baru ok dh.. Start slow2 makan...xpa...sekejap je tu. Tahan ok... Makan apa yg awak suka dlu... Jgn paksa kalau xdpt makan yg buat mual

2y ago

tuhlaa.. insyaallah harap nk masuk 2nd trimester dh beransur 🤲kan Moms..skrg gulai y pkai rempah tuh memg xbleh telan lgsg 🤮syur air shj..tuhpun paksa jgklaa..xnk perut 0 sgt..thanks taw Moms sudi sharing 🥰