26w baby gerak mcm mana ya ?

Rasa mcm berdenyut tu bergerak ke? Sbb kick dia saya belum rasa kuat

7 Balas

sy tgh pregnant kedua.. tp yg kedua ni, bole dpt rasakan jauh beza dgn si abg, time abg halus je pergerakannya, yg 2nd ni ya ampun,, diri lama sikit perut rasa tegang, pinggang mudah sakit, perut mmg berombak bila dia aktif 😂

kalo rse berdenyut tu baby gerak la tu .. cuba try sembang2 ngn baby tu pastu cuit2 sikit perut tu .. nnty nmpak la baby tu kick tapy tk kuat la .. rse geli2 jaa

Denyut dan gerak² juga. Bergantung pada org sebenarnya. Nanti 28w baru kira kick, jangan risauu

8mo ago

Thankyouuuu kdg confuse sbb dh makin slow

sy 20week dh aktif gerak. smpai skrg dh 25week ni. Semoga baby2 kita sihat semuanya....

ye. rasa macam ada bubble/angin dalam perut. 26w baby kecik lagi, gerak halus je.

8mo ago

bergantung pd badan masing2 jgk rasenye. sy pn sama 26week gerak n kicking mcm bby besar jgk.kite yg x tenang dibuatnye😂😂😂aktif betul

sy 26 week baby tendang kuat dah,lagi2 waktu malam

8mo ago

btull klau lama sgt mgiring bila kita mgrijg ke sbelah lak perut jadi tegang dan senget dibuatnya🤣🤣 kdg lucu

saya 26w pun rasa mcm tak kuat. mcm manja2 lagi rasanya

8mo ago

Sama laaaa. Kdg kdg je bole rasa kuat