Alahan kembali datang 🥹

Rasa lega bila week ke 10 da tk ada alahan. boleh bt kerja lagi. Masuk week ke 12 tiba tiba alahan jdi teruk mcm week ke 6 dulu😭 sedih betul.

5 Balas

Tadi saya scan, ukuran 8 weeks, patut kalau ikut LMP sekarang dah 10 weeks. Doc cakap 2 minggu repeat scan lagi. Ada tak ibu2 pengalaman macam saya?

2mo ago

saya pun macam ni sis. jangan risau, masa buka buku pink nanti Dr akan ikut minggu size janin untuk tentukan tarikh bersalin.