Kesan menjerit kat baby 4 bulan

Rasa bersalah sangat terjerkah anak sebab nangis bila nak tidur. Tiap kali nak tidur menangis sampai x da suara. Siang malam macam ni. Suami pun terjerit jugak kat anak. Nampak la anak terkejut lepas tu menangis. Apa ye kesannya? Kesian kat anak 😭. Mak ayah jenis baran kenapa entah kami x boleh sabar sikit. Menyesal sangat tapi susah nak control marah. #firstmom #firstbaby

11 Balas

sy pun mcm tu kdg prnh jgk marah kt anak sy baru umur 1bln lebih bkn apa sbb kita penat kn tu yg jd marah tu lpstu bila sy susukan dia sy nangis gosok ubun kepala dia sy minta maaf kt dia sy peluk erat bila sy minta maaf dia tgok je sy mcm dia dgr je apa sy ckp hmm 😔maafkan umi syg😔

2y ago

saya lepas marah pun peluk & minta maaf dengan saya pun nangis jugak. dia gelak je tengok. sucinya hati baby mak marah pun dia gelak 😭.