39 minggu 1 hari

Rasa berat sangat dekat pundi kencing sekarang. Rasa tangan baby geletek dekat bawah sana. Sekarang 11:48 p.m. dupdapdupdap dalam rahim pergerakan macam jantung berdegup. Diselang-seling dengan tangan macam geletek pundi kencing. Aktif betul dan saya takut. Esok check-up, akan tanya doktor. Anak pertama dan takut. #1stimemom #pregnancy #firstbaby

3 Balas

hahaha comeinya baby gletek ibu dia . bby dah kat bawah dh tu dh kat jalan . ready ok nk bsalin . good luck ! 😉

Sama la ni..geli2 at bawah Ken😅..da 39 minggu tggu jela bersalin t..perut padat

baby dah masuk laluan tu