Real Food Organik Milk Booster

Ramai duk tnya..knp ramai yg guna ORGANIK MILKBOOSTER?? ?? . Meh sini ummi bgtau skit knpe air ni special ye terutama untuk ibu hamil dan ibu menyusu ?? Orang lelaki pon kna amik taw gak... . ❤️Rasa sedap?? - rasanya sedap macam minum air laicikang..tak pahit dan tak masam..sgt sedap smpai asyik nk minum terutama musim panas ni.. Reja dok buka peti sejuk ja. . ❤️Bahan organik . produk kami 100% bahan semulajadi tanpa kesan sampingan. 100% diperbuat daripada bahan semulajadi. Yang pastinya sangat bagus ntuk ibu hamil, menyusu dan seisi keluarga . ❤️ada 2 jenis (rebus atau bancuh) - rebus dapat minum dan ratah buah segar - bancuh,tuang dalam cawan..masuk air..terus mnum . ❤️kesan cepat dan selamat - ramai cust puji dan seronok bru mnum sekali dah rasa perubahan. -cust happy dan order lagi KELEBIHAN ORGANIK MILKBOOSTER ?Mengurangkan sembelit ?Menaikkan hb ?Banyakkan susu badan dengan cepat ?Membantu memekatkan susu ibu ?Memberikan tenaga berpanjangan ?Sesuai untuk ibu berpantang normal dan ceaser ? Sesuai untuk masalah senggugut dan haid tidak teratur ?Sesuai diminum untuk seisi keluarga . harga mampu milik...dapat freegift...

Real Food Organik Milk Booster
1 Balas

Sedap ni. Berapa ya

4y ago

RM25 1jar ☺️ tidak termasuk postage... Meh la cuba... Air sedap, buah pon sedap