Ragam alahan

Ragam alahan mgandung 😅. Yang 1st alahan asyik muntah je. Makan muntah lapa makan muntah tu laa cycle dia. Muntah la sampai third trimester. 2nd pregnancy bila start magrib ke atas je mula la start loya loya and muntah. Sama la berlarutan sampai nk beranak. Third pregnancy skrg ni asal tgh malam pepagi buta dia buat hal muntah muntah. Ni lagi sensara. X dpt nk tdo malam aaaa sbb perut tekak dok berlawanan. Sabar jela mampu. Semoga dipermudahkan lagi utk baby ketiga ni. I x ready for third baby but kene redha. Third one ni makan perancang x jalan jugak upenye even ambil extra caution makan emergency pill. Nanti nk kene pakai iucd jugak la ni lepas ni. Atau cucuk terus kot. #anakrapatlakita

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Stay strong dan take care 💪🏻💪🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers