Susu formula

My question is, normal ke baby 7m mnum susu formula dia poo poo everyday? Actually baru start je mnum sbb sy bengkak susu, sementara nak elok sy bg susu formula ? tq

5 Balas

Kalau bby minum fm mmg perlu berak everyday sis... Dan kalau sis bengkak susu, better bg anak sisi isapkan susu utk kurangkan bengkak susu sis tu.... Kalau sis nk putuskan susu bdn dgn anak sis, kena jarak2 kan bg susu bdn, baru boleh berhenti...jgn terus berhenti...itu pasal sia bengkak susu