nalimotan ko Ang aking alangkan

Pwede ko po vah Makita,Ang baby ko

6 Replies

Bisayaa lang mommy basin maglisod kag tagalog ba. Naa ra mga bisaya diri para pud matubag kag tarong. Unsa imong buot pasabot? Nakalimot ka kanus.a ka manganak? Pwede man nimo makita imong baby. Pwede ra ka pa ultrasound makita rana didto og anus.a ka manganak kung nalimot kas imong lmp.

Baka po ibig nya sabihin nakalimutan nya ang last menstrual period. -kung mao na pasabot nimo mommy. Pwede ra kaayo ka magbisaya diri. 😇

Oh ok thanks

нanυ daw?

Ano po?

??