pump

pwede ko po ba ipadede sa baby ko yung gatas na na pump ko? Alas 9 ko po pinump tapos mga 11 pa po nya madede? dpo ba mapapanis agad?

2 Replies

pwede po. Freshly expressed or pumped milk can be stored: At room temperature (77°F or colder) for up to 4 hours. In the refrigerator for up to 4 days. In the freezer for about 6 months is best; up to 12 months is acceptable. Proper Storage and Preparation of Breast Milk | Breastfeeding | CDC https://www.cdc.gov/breastfeeding/recommendations/handling_breastmilk.htm

Hi mamsh! Guidelines 😊