Tak percaya ☺️

Punya lah tak percaya pregnant, smpai 7 kali sye buat test 😆 3 tahun 7 bulan TTC, alhamdulillah Allah izinkan juga 🥰 Love u anakku ❤️ #firstbaby #6_weeks

Tak percaya ☺️
27 Balas

tahniah awk...smoga awk & baby sihat slalu...nk tya..UpT awk 7 kali smua 1 line ke?.sbb sya pn ada mslh sme ni...scan nmpk tapi UPT 1 line je..😢

4y ago

Tq awak.. Amin. Sye cek 7 kali semua double line. Tapi 1 line pekat 1 line samar. Sye cek lepas Zohor sebab saje2 cek. Rupenya double line 🥰 kalau dah scan nampak, kire ada lah kan?insyaallah ada tu 👶🏻

Alhamdulillah syukur... so happy for you sis 🥰😊 doakan sy selamat bersalin dan dipermudahkan segala urusan yaa. sis jaga diri & baby okayyy 🥰

4y ago

Alhamdulillah syukur.. insyaallah amin 🌸 sye doakan awak selamat bersalin dan baby sihat 🥰 Amin 👶🏻

Tahniah... Semoga baby membesar dengan sihat... Jaga pemakanan yer di awal kehamilan..makan yang sihat2 je utk bby dan ibu jgk.. Kurangkan fast food..

4y ago

Tq.. Amin amin.. Mmg sekarang jage makan dah.. sye buat dsss. Kurangkan garam, gula, minyak terus. Doakan sye dan baby ya 💕🥰

Tahniahh mommy to be. Alhamdulillah. Semoga Allah sentiasa lindungi mommy & kandungan.

4y ago

Tq sis 🥰😘 Amin amin amin ❤️🥰

Wahh tahniah sis jaga diri elok2 jgn bt keje berat2...brape hari late period sis

4y ago

Tq sis.. Insyaallah mmg sye jaga betul 🥰 11 hari lewat period baru sye cek. Sebab x terpikir pun akan mengandung.. Rupanya dah lekat 👶🏻

Wahh.. tahniah!!! I know that feeling. Enjoy ur pregnancy mommy 🥰

4y ago

Lagi excited around 18-19 weeks nnti bila baby dh start kicking n boxing dlam ur tummy. Hihi. Good luck mommy 😘

alhamdulillah, tahniah sis. jaga diri dan kandungan baik2 yee🥰

4y ago

Alhamdulillah. Tq sis.. Mmg akan jaga baik2 punya 🤰 Doakan ya..

Happynyeeee.. Tahniah awak semogaaa semuanya dipermudahkan..

4y ago

Alhamdulillah sye happy sgt 🥰 Tiap hari berbual dgn anak dlm perut 😆 Insyaallah Amin 😘

congratulations dear.. jaga diri n jaga pemakan yew..

4y ago

Tq dear 🥰 Mmg jaga ni ☺️ Doakan sye dan anak sye ya 🥰

Alhamdulillah tahniah sis 🥰 jaga diri baik² ye

4y ago

Alhamdulillah..terima kasih 💕🌸 Insyaallah Amin🌸