Baby 6+ sembelit ada Tips tak

Punca Bg sayur pak choy &broccoli jd sembelit .Da Bg buah betik & buah naga tak jalan gak da Nk seminggu baby tak berak.. baby selalu menera cuma kecik je najis.. da ke basic bubur & evo je pun sembelit gak.. ada Tips tak

3 Balas

anak sy xberak 3 hari,sy bagi oat+buah naga...n then snack sy bagi buah pisang...Alhamdulillah baby berak...

kalau baby sis memang jenis sembelit try buah pir or pisang..

mksd sis pak choy + brokoli + bubur ke?

8mo ago

Bubur 4 hari brokoli lepas tu 4hari pak choy lama2 jd sembelit