Sedap, tak terlalu manis harga berpatutan

Puas mencari rupanya ada jual di econsave sahaja, kalau nak beli di kedai fizikal. Satu tin ni saya beli rm50. Honey vanilla flavor sangat sedap. Tak manis sangat. Rasa manis manis buah, memang kena dengan citarasa saya yang tak sukakan manis. Minum sehari 2 kali tak rasa muak.

6 Balas

hb ok tak sis

2y ago

Saya belum buka buku pink jadi takde checkup lagi untuk check hb. Saya ambil susu ni untuk memperbanyakkan lagi nutrien utk baby