JIMAT LEBIH BERSAMA PENAPIS UDARA COWAY

*?PROMOSI KAW-KAW PENAPIS UDARA HOT SELLING LOMBOK ?* Sebelum ni ramai yang tanya Lina nak pasang penapis udara hot selling *LOMBOK* tapi nak harga bawah *RM100* tapi Lina cakap tak boleh harga tetap? Jangan risau kali ni Coway bagi Promosi untuk semua yang nak memiliki penapis udara Lombok dengan harga bawah *RM100* ? Dulu ~RM104~ now RM94 shj? ? Dulu ~RM104~ now RM94 shj? ? Dulu ~RM104~ now RM94 shj? ? Free Yuran Pendaftaraan RM200 ? Lock order tak perlu bayar sekarang ? Free Gift Menarik dari Lina ? Jimat RM600 ? Free 10psc mask dari Coway ? Free 1 time Servis tilam (Up to RM240) Kuota limited Siapa Cepat Dia Dapat‼️ Pm Lina segera www.wasap.my/60195125785 www.wasap.my/60195125785 www.wasap.my/60195125785

JIMAT LEBIH BERSAMA PENAPIS UDARA COWAY
1 Balas

👌👍👌👌👌👌👌👌

4y ago

Berminat untuk penapis udara? Sangat sesuai sekiranya ada baby.. Dapat bersihkan udara dan merencatkan kuman dan virus.