Nak tanya biase kite rase gerakkan bby mase bape bulan ye?

Prgnant da nak masok 18w

2 Balas

Tgk juga kandungan yg keberapa? Klu anak first mmg lambat sikit nak rasa, mcm sy kandungan yg ketiga, ada rasa dah sikit2 tapi tak kuat lah, skrg kandungan sy nak masuk 15weeks.

1y ago

kandungan yg ke 3 da sis.. tp x rase lg gerakan bby tu .. mse abg2 nye 15mgu d rase..

Klau first baby mmg lmbat sikit rsa gerakan tu sis,tp klau perut jenis tebal pn sma jugk ssh nk rsa dia gerak/xprasan dia dh gerak.Tp halus je

1y ago

ooo.. mgkin sebb perut sy tebal kot sis... xngndung pun mcm ngndung..