Due bulan 9 tp dah bersalin

Hi preng mom , sape sini yg due dia bulan 9 tp dh bersalin , boleh share pengalaman kt sini 🫠 kita due awal bulan 9 tapi masih santai diposisi 😂

12 Balas

saya 2/9 due anak masih selesa dlm perut dh pujuk suruh keluar eh mengeliat ii dlm perut doakan je laa tak sampai serah diri 8/9 nnty dorang nak induce bersalin secara paksa lak

Saya due 3/9 tapi 18hb8 dah bersalin secara normal. Contraction air ketuban pecah keluar darah dalam masa yg sama… sampai PAC dah 5cm

sy due 23/9 tp dah bersalin 29/7 haritu baby prem 32w sbb leaking , semoga baby Ismail membesar dgn sihat walafiat,aamiin.

sama lah. sy due 8/9. baby masih golek² lagi dlm perut. kitanya tak larat sakit pinggang dah ni.😂

2w ago

Sama due, tp sy 10/8 bersalin dh 🤣

saya dah bersalin harini hari ke empat berpantang sepatutnya minggu depan due saya.

samalah .. ramai dh bersalin .. kitanii dok pujuk baby bilaa nk keluar 🤣🤣

Sya due 1/9 masih xdk tnda ii lagi..🙂‍↕ seronok sgt kot dok dlm perut mami

Sy due 8/9 tapi dr paksa bersalin 38w . Selamat bersalin 26/8 secara czer .

kite sme..baby still nk ddk dlm perut lg..padahal due lg 6hari lg

3/9 due, tapi dh bersalin 21/8. Air ketuban pecah .