Salam nak tanya apakah tanda ini ya momy2 semua , saya pregnt dh 9mnggu ..

Pregnt 9mngu

Salam nak tanya apakah tanda ini ya momy2 semua , saya pregnt dh 9mnggu ..
2 Balas

Sy pun ada jadi mcm ni, kluar time kencing je, then pegi check Doc.. Doc scan Alhamdulillah baby sihat, heartbeat ok, kantung ok smua.. Doc bgtahu ni spotting implantation. Mmg kebiasaan jadi kpd preggy ladies. Doc pesan jgn angkat berat n bykkan rehat..

9mo ago

Amiin2

spotting tuu sis, sy pon jadi mcm tu jgak

9mo ago

ni baru sekali ja sis ..