Berbau ketiak

Pregnant ni ketiak sye busuk lh. Td pergi bazar tk smapi 30minit busuk betul padahal baru mandi , smlm pon dok dlm kereta ketiak brbau jgk. Dh pakai deadoran, ni mlm pon brbau. Skrng 23week. Ermmm stress pulk rse #firstbaby #ingintahu

17 Balas

nati menyusu lg lah. bau bdn plus bau susu.. pergghh sndiri xleh tahan. 😑 kuat bau dia

Hormon tu sis.. Sy pun awal² macam tu tapi dah okay bila tengah 2nd trimester

Sama dengan saya sis. Sampai rasa nak muntah dengan bau badan sendiri 🤢

2y ago

klu org lain boleh jgk lari2 haha ni badan sendiri x leh buat apa la 😅

cuba deodorant magic blue berkesan xyah guna hri² 2-3 hri pn xde bau

try cari batu tawas.. selalu gosok2 dkt situ

Pakai deodorant amway. Inshallah berkesan

boleh cuba guna deodrant amway