Buah binjai

Pregnant mom boleh makan buah binjai tak? Pastu kenapa erk saya search ape ape kat dalam ni no result erk? Korang macam tu tak? #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Hi, awak. Buah binjai ni family mango. Boleh makan tapi berpada pada. Mango family ni tinggi kandungan gulanya. Kalau awak ada GDM kena berjaga-jaga. Awak nak search apa tu yang tak jumpa? Setakat ni, tak pernah lagi keluar no result untuk saya. Cuba awak share

boleh ja makan jika tiada gdm. kalau ada gdm,jangan makan. buah tinggi gula tu

8mo ago

Kalau limau gula tinggi tak awak? Limau masam