Ada benda tercekik kat tekak

Pregnant baru 7 mggu , mkn asyik muntah jer.. Sejak smlm rase ada sesuatu kat tekak.. bila telan airliur terasa sgt xslesa... Blh thu sbb ape x? #seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

better sis pegi clinic check..takut thyroid ke...dlu pnh de thyroid, bile telan air liur mmg rs xslese kt tekak..apepn, smge sis baik2 aje

2y ago

Betol sis. Salah satu cara dktor check tiroid adalah diorang suruh try telan air liur. Dan diorang akan tanya susah telan tak.