Keluar setitik darah dan egg white banyak selepas bersama suami

pregnant 9 minggu . normal ke ? sebelum ni bersama ok je . apa perlu saya buat ye ? rasa bersalah dekat ank² baby sbb saya pregnant twin dh lama tggu lekat tp tkleh nk disiplin jaga diri 😔😔😔😔

7 Balas

Boleh kot slow talk dgn asben.. Kalau betul mmg nak baby.. Awk kne stop having sex.. Jujur sy ckp.. Lps tahu sy pregnant bulan 12 tahun lps time tu dah 6 weeks.. Sy mmg puasa dgn asben.. Smpai skrg dah masuk 16w..sbb kami nak sgt baby.. Bnde mcm ni xperlu pon kita nk persoal.. Tp awk dgn asben boleh berfikir dan berbincang.. Kalau asben x tahan sgt. Suruh dia puasa.. Asben sy mmg akn puasa sunat selang sehari, beliau buat puasa Nabi Daud.. Bukan senang kan.. Tp demi nak baby n nk jge kesihatan diri sy juga,

Tak salah untuk bersama dengan suami ketika pregnant cuba disarankan oleh doctor pada kandungan betul2 kuat dan bsar , dh masuk second n third , pada awalan ni stop dahulu ok, apa2 trus ke hospital dan mintak pendapat dari doctor .

Sy ada tanya doktor hari tu. Kalau cecair tu jernih2 putih mcm tu, selalunya itu lebihan sperm suami. Tapi kalau sampai ada pendarahan, memang kena direct ke hospital.

hati2 sis..sye hr tu 19w..lps brsama ngn suami..kluar lndir drh..pastu xde dh..nk jdkn crta..pd 20w kluar air ktuban sndrinya..huhuu..maka keguguran lah sye..mnyesal sgt..

lps bersama even u x pregnant sekalipon kalau keluar darah mmg x normal. boleh pegi klinik. and please stop having sex dlu utk sementara wktu.

Kita sama sis, kena cuti dulu dari bersama suami 🥰

1st trimester ellak bersama..