Misscarriage

Pregnant at 4 weeks but having misscarriage. Anybody know what is this?

Misscarriage
2 Balas

samalah kita. saya semalam misscariage 5w. doc kata gugur awal ni sbb genetic dia tak okay. stay strong sis. semoga ada rezeki lain untuk kita❤️

2y ago

haah mmg pergi scan and tak nampak apa-apa pun. mungkin sbb awal lagi tp saya dah cek upt, dia dah jadi -ve.

salam takziah..tu baru ketulan..semoga tabah menghadapi nya..

2y ago

4minggu bersamaan 1 bulan,jd baru nak membentuk janin tp kalau rasa was2 sila rujuk doc la..