Ni mucus plug ke

Pregnant 39 weeks 3 days..smlm contraction kerap..pagi ni kluar ketulan mcmni.. Nak tnya ni ke mucus plug? Biasa ambik masa berapa lama untuk bersalin lepas keluar mucus plug ni? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Ni mucus plug ke
4 Balas

Awk macam mana keadaan dh bersalin ke ? masa g PAC awk ckp apa ngn nurse. sy mcm ni jgk tau due 6/6 tapi bila mengeras tu sakit kt perut dan tempat nak berank tu . tapi kjp2 je bukan kerap.. tp keputihan ni sebijik macam awk jgk. 39week 4 hari arini.

3w ago

Sy jd mcmtu kt kk pg smalm skali leaking air..sbb ada appt kk..msuk jumpa doc, doc trus sruh g hosp lapor diri kt lr

iya. tu tanda nak bersalin dalam masa beberapa hari dia akan keluar lendir +darah pulakk. saya anak kedua dulu macam tu, keluar lendir putih. sminggu lepas tu lendir +darah dalam masa yang sama contraction Dan bersalin.

Mucus plug rasanya.. Sehari dua lg kut bersalin.. Tapi kalau pengalaman sy sebelum ni, esoknya terus bersalin.. 😊

3w ago

Moga dipermudahkan awak bersalin dan cepat buka jalan.. 🤲

Nak dekat bersalin dah. Few days lagi. Show tu kalau keputihan campur darah