Angkat anak sulung

Pregnant 37minggu. Tapi pagi2 terpaksa angkat anak sulung yg berat 15kg meragam ke taska. Ok ka utk kandungan. Kadang rsa takut jgk. Tp no choice😌

4 Balas

sama mcm sy 37w1d.anak sulung 3 thn kdng bgn pagi nak mandi kan die,die x nak berjln nak dukung.so nak x nak dukung jela.so kite pikir yg baik² je ye 😊

sy pn angkt ank umo 2 taun lbh berat 18kg😪..klau x angkt merajuk nngs..tp kbnykkan sy pujuk

InsyaAllah ibu ibu kuat . Dalam jagaanNya . Moga dipermudahkan 🥰

InshaAllah takde apa2. nk buat mcm mana kan. terpaksa.