Sesak nafas

Pregnant 32 minggu with twin.. Ada suggestions x utk hilang kan hidung tersumbat dgn sesak nafas.. Pegi hospital pun x sihat lg.. Seksa sgt rasa bl sesak nafas dgn hidung tersumbat serentak.. Serba x kena.. #1stimemom

1 Balas

i can feel you dear, sbb i pun sama jgk😊hidung tersumbat sesak nafas...turun naik hosp tpi sama jgk. Mungkin twins pregnancy mcm nie kot, apa2 pun kte stay strong for our babies🫂Tc dear