Normalkah gatal2 di area bibir vagina.. takda bau.. keputihan pun Tak bnyk. Tp gatal sangat.

Pregnant 27 minggu skrg mcm2 yg rsa. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

3 Balas

normal kut sy pun cam tu jgk ritu.. so kena rajin cuci miss v kita tu then sy x pakai spender wktu duk rmh smpai hilang gatal² tu.. klau nk pakai spender pastikan kering dulu area tu..

Normal kot sbb sy time preggy pn mcm tu lepastu sy pakai fefet pink tu , baru ok xgatal dh. Gatal jer basuh pakai tu sbb dye ade rase sjuk”

sy pernah kna dlu doc ckp hormon..sbb keputihan xde pn..