Makan kambing

Pregnant 13w5d bole ke makan kambing ?? rasa suka pulak nak makan kambing perap then grill. #firstmom #firstbaby

19 Balas

Boleh makan tapi berkadar sis . Pregnant ni makanlah nak makan apa tapi beringat je .

kalau sis biasa makan kambing dan x da alahan apa2 boleh je makan ... 🥰....

Boleh tp kalau bdn jenis xtahan ada yg cirit birit.. mnum air masak byk ya

Sy mkn je, sedap pulak kambing perap grill tu, kannn.. Dgn sos dia🤭

daging bagus untuk tambah darah,mmg digalakkan makan

Kambing boleh ja mkn sis heheh

Sedap wooo. Mestilah boleh.

blh je no prob

Boleh