soalan saye.

pregnant 12weeks n demam panas..bahaya atau tidak..sbb klau ta makan ubat demam ta kebah demam nye

2 Balas

Pergi klinik. Doct sya cakap kalau kita demam anak pun demam dalam tu. Sya haritu demam jgak batuk skali dengan flu. Doct bagi ubat yg sesuai untuk kita yg preggy ni. Skrg dah okay. Jangan lambat pergi klinik tau bahaya untuk baby. Get well soon sis 🙏🏻

jumpa doktor dulu. tak semua ubat pregnant mommies boleh telan.