Pregnancy Tracker

Pregnancy tracker ni sangat best! Selalu rasa nak tahu macam mana baby kat dalam tu hehe. Kita boleh tahu macam2.

Pregnancy Tracker
3 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Tapi yang latest version ni saya tak berapa suka . Lagi suka yang lama punya

Macam mana nak tukar pregnancy tracker version bahasa melayu?

3y ago

Boleh pergi ke bahagian setting, bhgn edit profil, lepas tu pilih bahasa... biasanya klau lepas apps update dia akan auto english.. jadi boleh tukar..

VIP Member

best sangat. macam macam buah!!